Een investeringstoelage van € 50.000 voor VVC Beernem: voor werken die betrekking hebben op de installatie van beregeningsvoorzieningen van de voetbalvelden in Drogenbrood: voorzien van waterreservoirs voor een volume van min. 100.000 liter, nodige pomp(en), beregeningskarretjes en bijhorende beregeningsbuizen.

Een investeringstoelage van € 20.000 voor KFC Sint-Joris Sportief: voor werken die betrekking hebben op de installatie van beregeningsvoorzieningen van de voetbalvelden inOverleie (nl. onderboring van kanaal naar voetbalaccommodatie, nodige pomp(en), beregeningskarretjes en bijhorende beregeningsbuizen)

Bij droog weer zijn ca 3-4 beregeningsbeurten (vrij snel na het inzaaien) nodig om de renovatie te doen slagen. Indien er opnieuw een zeer droge zomer aankomt kunnen extra beregeningsbeurten wenselijk zijn.

Aangezien de investeringen voor beregeningsinfrastructuur nog niet meteen zullen gerealiseerd zijn in Drogenbrood en Overleie, worden dit jaar ook nog beregeningsbeurten (door een externe firma) voorzien, en dit zowel in Drogenbrood, Overleie en Oostveld. De eerste beregeningsbeurt was er op 23 april 2020.

Wat is jouw reactie?

Enthousiast
0
Gelukkig
0
Verliefd
0
Twijfelachtig
0

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk

Meer in:Nieuws