De deputatie heeft begin april beslist om een uitbater aan te stellen voor restaurant Bulskampveld. Urbancafé Lippensveld heeft het gehaald in een gunningsprocedure van 3 andere kandidaten. De concessie heeft een looptijd van 4 jaar. “We zijn verheugd dat er na een zoektocht een nieuwe uitbater is aangesteld. Met het vernieuwend concept hebben we er vertrouwen in dat het provinciedomein Lippensgoed-Bulskampveld de uitbaters krijgt die het verdient.”

Sinds eind september 2019 is het restaurant bij het provinciaal domein Bulskampveld gesloten. De provincie West-Vlaanderen besliste de concessie met de vorige uitbater te verbreken. Het provinciebestuur was nu op zoek naar een nieuwe uitbater. De concessie heeft als doel de uitbating van de cafetaria, feestzaal en terras voor zijn rekening te nemen. Het lastenboek en de administratieve voorwaarden werden goedgekeurd door de deputatie in haar zitting van 23 januari 2020. De deputatie besliste over de toekenning van de concessie in haar zitting van 2 april 2020.

Er werden in totaal 4 kandidaturen ingediend, in het lastenboek is voorzien dat de concessieovereenkomst ingaat op 1 mei 2020 en een duur heeft van 4 jaar. De nieuwe uitbater streeft er naar om de cafetaria in de loop van de maand mei of juni te openen, hierbij zal rekening moeten worden gehouden met de coronamaatregelen.

Uit het juryverslag blijkt dat de inschrijver een zeer creatieve en vernieuwende visie heeft op de uitbating. Dit vertaalt zich ook in het originele concept van Urban foodbar, waarbij de natuur naar binnen en het terras wordt gebracht. Er is veel aandacht voor een vlotte werking tijdens piekmomenten, daarnaast wordt ook aandacht geschonken aan de (natuur)beleving van de klanten. Kernwoorden zijn energiek en creatief. De nieuwe uitbater zal ook een grondige investering uitvoeren aan de zaak om zijn concept naar voor te brengen.

Nu hopen we met zijn allen dat de coronacrisis de piek heeft bereikt en de horeca zoals Urbancafe Lippensgoed op een veilige manier kan opengaan tegen de zomer.

Wat is jouw reactie?

Enthousiast
2
Gelukkig
0
Verliefd
0
Twijfelachtig
0

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk

Meer in:Eten