Coronatijden zijn moeilijke tijden. Voor ondernemers en verenigingen vergt het veel creativiteit om nog enige activiteit aan de dag te kunnen leggen. Wegens praktische problemen kan de Unizoeindejaarsactie niet in de gewone vorm doorgaan. Unizo Beernem bedacht een oplossing om de Beernemse bevolking aan te sporen om in eigen gemeente te gaan shoppen. De redactie van Vrije Tijd had een gesprek met de covoorzitters van Unizo Beernem, Matthias Donckerwolcke en Sarah Moutton.

De klassieke eindejaarsactie met het invullen van loten is in de huidige Coronatijd bijna niet veilig te organiseren. Daarom hebben we gekozen voor een etalagewedstrijd. In de etalage van de deelnemende handelszaken wordt een rebus opgehangen waarbij één woord moet worden gezocht. Dit woord maakt deel uit van een slogan.

Er zullen in totaal 8 slogans zijn maar in iedere zaak wordt wel aangegeven van welke slogan het woord deel uitmaakt en het hoeveelste woord het is in deze slogan. Ook het aantal woorden per slogan wordt opgegeven. Als je slogans gevonden hebt, kun je die doormailen naar het Unizobestuur. Uit de juiste inzendingen worden dan de winnaars getrokken. Er zullen een 80-tal handelszaken aan de wedstrijd deelnemen (zie lijst hiernaast), zowel uit Beernem, Sint-Joris als Oedelem.

Er zijn in totaal 80 waardebonnen van 75 euro te winnen. Deze bons kunnen enkel gebruikt worden in de handelszaken die erop vermeld staan. Dit zijn dus heel mooie prijzen en wij danken dan ook het gemeentebestuur voor de financiële medewerking. In feite komt die actie zowel ten goede van de handelszaken als ten goede van de inwoners die wat meer koopkracht krijgen.

Bekijk het volledige interview in de novembereditie van Vrije Tijd.

Wat is jouw reactie?

Enthousiast
1
Gelukkig
1
Verliefd
0
Twijfelachtig
0

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk

Meer in:Nieuws