Unizo West-Vlaanderen is bijzonder trots te kunnen aankondigen dat de Raad van Bestuur van Unizo woensdagavond unaniem instemde met de voordracht van de West-Vlaamse ondernemer Peter Brysse (47) als nieuwe nationale voorzitter van Unizo.

De Algemene Vergadering van Unizo beslist op 17 juni 2020 over zijn definitieve benoeming. Als zijn aanstelling wordt bevestigd, volgt Peter Brysse deze zomer Karl Verlinden op, die in 2014 aantrad als Unizo-voorzitter en in 2017 werd herverkozen voor een tweede mandaat van drie jaar, het statutaire maximum.

Peter Brysse is een volbloed familiaal ondernemer. Samen met zijn echtgenote Kathleen Deraedt runt hij ‘Attent Loyalty & Rewards’ in Beernem, een kmo gespecialiseerd in waarderingsformules voor medewerkers en klanten. Het echtpaar heeft twee zonen, William (19) en Nathan (17).
Daarnaast is Peter Brysse een Unizo-man in hart en nieren, met een indrukwekkende staat van dienst binnen de organisatie, en dat op alle bestuursniveaus van lokaal over regionaal tot provinciaal en nationaal. Zo is hij onder meer lid van de Raad van Bestuur van Unizo, ondervoorzitter van Unizo West-Vlaanderen, regiovoorzitter van Unizo Noord-West-Vlaanderen en bestuurslid van de lokale ondernemersvereniging in zijn woonplaats Beernem.

UNIZO heeft voor mij altijd al veel betekend

zegt Peter Brysse, “Als belangenbehartiger, als ontmoetingsplaats voor al wie een eigen zaak runt, als bron van informatie en steun… We zijn een sterke en krachtdadige organisatie, voor en door ondernemers. Dat maakt ons uniek en ik ben daar trots op. Ik beschouw mijn voordracht als nationaal voorzitter dan ook als een eer. Het wordt ongetwijfeld een grote uitdaging, in een niet evidente periode. Maar ik kijk er heel erg naar uit.”

Wat is jouw reactie?

Enthousiast
0
Gelukkig
0
Verliefd
0
Twijfelachtig
0

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk

Meer in:Nieuws